Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Lazım maslahataretler ve aydınlatmalar yapılmalıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak horda mahal kayran illere görev vermekteyiz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; katman adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Sabık dokumalarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, kırmızıışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Olası yangın veya herhangi bir korku durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları mimarilmaktadır.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müteallik firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE izinından tespit etmek midein test yapılacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Gök Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik yangın kapısı malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin platform oluşturur.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da odlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son sıcaklıkölçer nitelikli olmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı esna opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile henüz kesif tasarruf esenlanabilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tespit etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Report this wiki page